Artikler

og nyttige links udvælges til vores kunder på grundlag af deres behov og ønsker. Vi bruger grundig research og feedback fra vores danske webshop-partnere for at sikre, at vi leverer den mest relevante information. Vores udvalg vokser hele tiden i takt med at nye produkter bliver tilgængelige og kundernes interesser ændrer sig. Vi stræber efter at være en værdifuld informationskilde for alle kunder, idet vi leverer artikler, der forklarer produkternes egenskaber og besvarer ofte stillede spørgsmål om dem. Vores udvalg indeholder også links til velrenommerede websteder, hvor kunderne kan købe deres ønskede varer online med sikre betalingsmuligheder og hurtig forsendelse. Med vores stadigt voksende database er der helt sikkert noget i vores udvalg, der passer til dine behov! Så kom og udforsk mulighederne i dag – måske finder du lige det, du leder efter!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Hos Michael Handyman er vi stolte af at være Danmarks bedste handyman-service. Vores virksomhed blev grundlagt i 2015 af Michael Balkemose og har siden leveret pålidelige, professionelle og kvalitetsmæssige ydelser inden for vedligeholdelse af hjemmet til både private og erhvervskunder. Vi stræber efter at levere det højeste niveau af kundetilfredshed gennem fleksible løsninger, der er skræddersyet specifikt til dine behov, og 100% troværdige medarbejdere. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester som havearbejde, hækklipning, haveservice, snerydning, fliserens og meget mere, uanset hvor du bor i Danmark – vores mission er at få dine hjem til at se godt ud og levere slutresultater, der overgår forventningerne. Vores vision er, at alle kunder skal opleve den professionalisme, vi har arbejdet hårdt på at opbygge gennem årene, så vi sammen kan skabe en smuk fremtid ét projekt ad gangen!

Vi støtter 

Plastik nej tak mærket
Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL
SSL mærket støtter kryptering på Internettet
Arbejdsmiljø Mærket
Vand og natur mærket
Reklamer nej tak
Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark
AffaldsSortering badge
EtikOnline badge
Vi Holder Afstand badge
Vi hylder mangfoldigheden
SparPåVandet badge
vindenergi strøm
Miljø mærkning
bæredygtig udvikling
Dansk Hjemmeside
Klimavenlig hjemmeside
ligeløn mærket
Reducere-co2
Papirfrit
energi spare
Grøn profil
Grøn energi Mærket
trygt nethandel
Miljørigtig Pakning
Nem nethandel
sikker website
CSR Profil
Fokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chef
mine cookies
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk's sikre sider Online Tryghed